Yoga Retreat – forår 2020

Retreaten inkluderer

♥  5 eller 7 overnatninger i værelse med balkon og havudsigt (værelset deles mellem 2 personer)

  Stort udvalg af nærende morgenmad alle dagene

♥  Velkomst Yogi middag på ankomstdagen

♥  Flow yoga hver morgen 

♥  Blid yin yoga hver aften 

♥  Fælles vandretur på historisk italiensk grund, med meditation i solnedgangen

♥  Smuk dagbog til at nedskrive refleksioner og inspiration under dit besøg

♥  Invitation til fællestur til den helbredende varme kilde Terme di Saturnia   


 

i april & maj 2020

Inviteres du med på 5 eller 7 dages indre rejse i fredfyldte og naturlige omgivelser. Silenzio Italia ligger i Ansedonia, Toscana - 350 meter fra kilometer lange sandstrande, der fører dig hele vejen til Rom.

Yoga for alle 

Denne yogarejse er for dig, uanset hvilket kendskab og erfaring du har med yoga. De fysiske yogastillinger er som udgangspunkt udviklet til at skabe stilhed i sindet, derfor kan du drage stor fordel af at lære dem eller dykke dybere ned i dem, uanset om du er garvet eller nybegynder. Alle kroppe er unikke og har hver deres personlige historie og med max 8 deltagere på retreaten, er der nærvær og tid til at der kan tages kærligt hensyn til din. 


 

Yoga retreat D.21/04-26/04-2020

Pris: 3.995,- pr. pers. 5 overnatninger

Yoga retreat D.07/05-14/05-2020

Pris: 5.595,- pr. pers. 7 overnatninger

Kroppen belønnes gennem bevægelse & sindet gennem stilhed

Vi starte hver dag, med udrensende og dynamisk Flow yoga i morgensolens første stråler, med udsigt over middelhavet. Flow yoga aktiverer forbrændingen, styrker din koncentration, balance og opmærksomhed, mens den tænder din indre livsenergi. Du lærer at bruge dit åndedræt til at optimere kvaliteten af hver enkel vejrtrækning og synkronisere det med dine bevægelser, således at du bliver et, med din krop og dit sind og der skabes bevægende meditation.  

stilhed vil vi hver aften invitere langsomheden, tålmodigheden og nærværet ind, gennem blid Yin yoga, som modsat flow yoga lærer dig at blive i stillingerne og holde dem i længere tid. Hvilket aktiverer dit parasympatiske nervesystem, som hjælper kroppen med at falde til ro, sænker stressniveauet, styrker fordøjelsen og forbedre kvaliteten af din søvn. Yin yoga afspænder kroppen, beroliger sindet og skaber fleksibilitet i bindevævet, hvilket også har en dyb helende effekt på de uforløste følelser kroppen gemmer på. Hvis du er et meget utålmodigt, aktivt og udadrettet menneske, kan jeg kun varmt anbefale at du overgiver dig til den indsigtsgivende langsomhed du med tiden vil finde og elske i yin yoga.


Naturlig healing 

Gennem daglig yogaundervisning under åben himmel, meditation på stranden til lyden af bølgerne, organisk og farvestrålende mad og invitation til den terapeutiske varme kilde Terme di Saturnia, sætter vi rammerne for at din krop under optimale forhold kan genopdage sin indre balance og energi.

soul food

Hver morgen får du serveret en farvestrålende og nærende morgenmad med friskpresset juice af sæsonens aktuelle frugter og grøntsager. Maden er tilberedt af rene og bæredygtige råvarer og du kan naturligvis også bestille frokost og aftensmad de dage du ønsker til en yogi venlig pris.

Frokost 8 euro

Aftensmad 15 euro

silence yoga

Har du prøvet at dyrke yoga i stilhed?

Glæd dig til oplevelsen, der skærper dine sanser og aktiverer dine kropslige fornemmelser mens dit sind smelter i et med din sjæl.

island life

Yoga undervisningen forgår hver morgen og aften. Hvilket giver dig tid til at tage på eventyr og udforske de mange lokale oplevelser du finder på øen Monte Argentario.

Se mere

Kropsterapi

Gå på rejse i din krop, dit sind og følelsesliv og tilfør dit ophold et dybere lag af kropsbevidsthed, nærvær og afspænding. Gennem kropsbehandlinger, som forløser spændinger og giver dig indblik i din krop og sinds aktuelle tilstand, får du indsigt og konkrete værktøjer til at forbygge og heale dig selv.

1 times behandling (60 euro.)

Særligt for yoga retreaten kan du også få et mini yogiforløb med 3 behandlinger, hvor der er god tid til at indkræse hvad dine kropslige og mentale temaer er, og du kan blive klogere på, hvorfor din krop reagerer som den gør og hvilke følelsesmæssige tilstande der kan være årsagen bag.  (130 euro.)

Se mere

Naturlig healing

Oplev velværen gennem vand og lad naturen hele dig når turen går til den varme kilde, Terme di Saturnia, som er et lille, magisk paradis og en oplevelse for krop og sind. Glæd dig til at blive omgivet af terapeutisk rensende vand fyldt med mineraler og antioxidanter, som naturligt eksfolierer og renser din hud, mens din sjæl beroliges.

Romerne selv mente at kilden var helbredene og en gave fra guderne.

transport

Fly:
Daglige afgange fra Kastrup til Rom hele året. Fra Billund er der afgange fra april-oktober. Vi anbefaler at du køber dine flybilletter med det samme, så du er sikret den rette afgang, til den rette pris.
Billeje:

Den nemmeste og billigste måde at komme til/fra lufthavnen og besøge lokalområdet, er ved at leje en bil i lufthavnen.

Der er altid fri km. når du lejer bil i Italien og det koster ca. 100,- pr. dag.
Ønsker du at blive hentet i Roms lufthavn kan du forspørge herom. Send mail til : mm@silenzioitalia.com
Se mere

Yoga retreat D.21/04-26/04-2020

Pris: 3.995,- pr. pers. 5 overnatninger

Yoga retreat D.07/05-14/05-2020

Pris: 5.595,- pr. pers. 7 overnatninger


🌿  Max 6 pladser
🌿 Retreaten er eksklusiv fly
🌿 Ved aflysning senest 3 mdr. før ankomst refunderes 100% af beløbet
🌿 Ved aflysning senest 2 mdr. før ankomst refunderes 50% af beløbet