yoga & kropsterapi

Vejen til større overskud & nærvær

Yoga er i løbet af de sidste 10 år blevet fuldtud accepteret, uanset alder, køn eller profession - og det er der god grund til. For i vores digitale tid, hvor vi kan være på 24 timer i døgnet og konstant bliver bombarderet med sanseindtryk - har vi brug for det mentale frirum, som yoga er. Gennem fysiske stillinger og øvelser får du både en sundere, stærkere og gladere krop og et lettere sind, med færre bekymrende tanker. Kombinationen af bevægelse, vejrtrækningsøvelser  og indadrettet opmærksomhed, er årsagen til at du efterfølgende vil opleve at have det bedre både fysisk og psykisk.

 

Mange veje til samme mål

Der findes idag utalige forskellige yoga former og arter. De retninger jeg har fokus på er Flow yoga og Yin yoga, som skaber to forskellige tilstande. Flow er dynamisk, bevægende, skaber udrensende varme  og udfordrer din styrke og balance. Modsat er Yin yoga stille, langsom og statisk, hvilket har den fordel at berolige dit nervesystem, sænke dit stressniveau og skaber fleksibilitet i bindevævet. Begge dele er vigtigt for at tilføre balance i dit liv.

 

 

Få ubegrænset adgang til universet

Du får NYE YOGAVIDEOER, MEDITATIONER, ÅNDEDRÆTS-TEKNIKKER OG INSPIRATION TIL SUND OG NÆRENDE MAD - HVER UGE

kropsterapi

Er en behandlingsform, som foregår på en briks og gennem massagegreb, akupressur, zoneterapi og shiatzu får du løsnet op for dine fysiske spændinger og de mange energibaner som kroppen består af. Behandlingen øger blodgennemstrømningen, beroliger nervesystemet og renser lymfecirkulationen. Jeg spørger dig undervejs ind til de spændinger jeg mærker og gennem dialogen vil du få større indblik i hvilke følelsesmæssige reaktioner der kan ligge bag. 

 

Din attitude i livet spejler din attitude i kroppen

Hver gang du ikke lytter til dig selv og respekterer dine behov, eller tager for meget på dine skuldre - skaber du en fysisk spænding i kroppen. Din krop lyver aldrig, men måske har du tillært dig selv ikke at lytte til den? Gennem kropsterapi får du en helt naturlig indsigt i hvordan din fysiske og mentale tilstand er og konkrete værktøjer til hvordan du kan få det bedre. Det vigtigste er at tage det første skridt og det kan kropsterapi med stor fordel være.

 

Du tænker livet gennem hovedet & mærker det gennem kroppen, derfor er det så vigtigt at skabe kontakt fra top til bund, så du kan være fuldtud tilstede i dit kostbare liv.