work – getaway – vinter & forår 2020

En pause fra en travl hverdag

 

Til dig der vil have en pause fra arbejdet - og som ønsker at få mere overblik over hverdagen - og ikke mindst hvad der kan gøres for at få mere overskud og indre ro. 

 

Vi glæder os til at skabe rammerne for nogle rolige og afstressende dage hos ...

Silenzio Italia 🌿

Vi skaber rammerne til fred og ro, med Middelhavet for fødderne og pladsen til at få opgaver og udfordringer lidt på afstand.

Vi serverer lækker og helt frisk italiensk mad og lokal toscansk vin. Vi tilbyder kropsterapi, wellness massage og guidet meditation og yoga.

Området indbyder til lange gåture på stranden, hygge i smukke toscanske byer, wellness i varme romerske kilder, madoplevelser på lokale markeder, cykelture i smuk natur og perfekt terræn, golf i verdensklasse og meget mere.

Du kan bruge opholdet til at ligge i en hængekøje og læse en bog, gå lange ture, blive forkælet hos os, besøge de lokale oplevelser eller lige hvad du ønsker og har brug for. Det vigtigste er at du får skabt ro og overskud.

opholdet inkluderer

  • 5 dage - 4 nætter
  • Maksimalt 4 gæster ad gangen
  • Dobbeltværelse med balkon og havudsigt
  • Morgenmad når du ønsker det, på din balkon eller på fælles terrassen
  • Italiensk 3 retters velkomstmiddag, med toscanske vine
  • 1 x 60 min kropsterapi

 

Pris: 3595,-

Lokalområdet

Silenzio Italia ligger 350 meter fra stranden i et smukt og roligt område. Der er 200 meter til den lokale café og restaurant.
Nærmeste byer ligger mellem 7-12 km. væk og hedder Orbetello, Porto Ercole og Porto Santo Stefano. De er alle helt fantastiske, omringet af vand og har både hyggelige gader, fabelagtige restauranter og lokale butikker og markeder.
Der kan lånes cykler hos os, hvis du er til lidt motion. Vi giver også gerne et lift ind til byerne og markederne. Ønsker du at køre rundt på egen hånd, er billeje i lufthavnen meget billigt.

faciliteter

Silenzio Italia har 5 dobbeltværelser, tre af disse med balkon og havudsigt.
Dertil er der mange private zoner i den store fælles terrasse og i havens flere niveauer.

Frokost og aftensmad

Hver dag hentes der friske råvarer fra det lokale marked og tilberedes sund, lækker frokost og aftensmad. Frisk pasta og ravioli er Michaels favoritter, men antipasti, panini, salater, bruchetta og meget mere finder du også på den daglige menutavle, som ændrer sig efter sæsonens friskeste råvarer.

Frokost inkl. hvidvin eller friskpresset juice: 10€ (kan også fås to-go)

Aftensmad
1 ret inkl. et glas toscansk vin eller kolde drikke: 15€
3 retter inkl. toscanske vine og kolde drikke: 30€

Yoga

Yoga er blevet en moderne måde at få indre ro og styrke kroppen. Mariah har undervist i Thailand, Tyrkiet, Italien - og 7 år i København.

Mariah er kendt for sit meget rolige væsen og tilbyder aktiv morgen yoga eller afstressende aften yoga til alle niveauer og behov.

Yoga er gratis under dit ophold.

kropsterapi

Kropsterapi er en dybdegående massageform, som udfordrer og undersøger kroppens stresspunkter og tilstand. Kombinationen af samtale og kropsbehandling, skaber forståelse for de personlige ting der skaber fysisk og/eller psykisk ubehag i hverdagen.

Mariah er uddannet massør og kropsterapeaut - og arbejdede tidligere med alle typer mennesker, både hos DR i København og via sin egen klinik.

Ønsker du mere end den inkluderede kropsbehandling, er prisen pr behandling: 60 €

d.16/01 - 20/01-20

Pris: 3595,- pr. pers.

d.30/4 - 04/05-20

Pris: 3595,- pr. pers.

🌿 Retreaten er eksklusiv fly
🌿 Ved aflysning senest 4 uger før ankomst refunderes 100% af beløbet
🌿 Ved aflysning senest 2 uger før ankomst refunderes 50% af beløbet