Vi tilbyder

Smut forbi

Vores dør er altid åben for dig der bare vil et smut forbi ’Silenzio Italia’. Om det er en overnatning eller to, er til yoga, massage, en tur rundt i det lokale madmekka eller en overdådig madoplevelse til solnedgangen – så handler det om DIG og kun dig. Ingen er ens og ej heller er noget besøg hos os.

Du kan booke lige det du har lyst til nu – eller vente til den dag du står i vores smukke have og får lyst til en intens kropsbehandling, aften-yoga i solnedgangen, en tur med på madmarkedet eller bål på stranden. Vi nyder hvert sekund – og derfor kommer du til det samme.

 

Forhåndsreservation

Mini retreat – 3 dage

Skal du have alenetid og har brug for det perfekte sted hertil, er du stresset og presset på dit arbejde eller vil din partner eller ven og du nyde fred og ro sammen. – så er et mini-retreat på ’Silenzio Italia’ perfekt.

Forlænget weekend eller tre hverdage – hos os kan du komme når du vil. Med et ’miniretreat” skal du bare slappe af, nyde stilheden og være til stede i nuet.

 

Forhåndsreservation

Retreat – 7 dage

Skal du holde en rigtig ferie og drømmer du om lokale madmarkeder, solnedgange, massage i morgensolen eller bare at sidde på en ø med en bog og nyde freden – så er et retreat på ’Silenzio Italia’ det helt rigtige sted.

Du bestemmer selv hvornår du vil ankomme og om du vil komme alene, med en partner eller nogle venner. På et retreat hos os bestemmer du selv hvordan dagene skal forløbe og hvornår du ønsker en lækker massage, en tur rundt på øen eller have lokalt mad serveret.

 

Forhåndsreservation