vi tilbyder

passion for sjælen

 

Når du besøger os hos Silenzio Italia, har du altid mulighed for at nyde en del af det vi elsker mest. Du behøver ikke beslutte dig hjemmefra, men kan dag for dag og præcis som du har lyst, nyde roen, naturen, lokale oplevelser i Toscana og dét vi er bedst til. 

Vi tilbyder kun personlige og professionelle oplevelser - og vi går aldrig på kompromis med kvaliteten. Så er du til friske råvarer, hjemmelavede farvestrålende retter, yoga og meditation eller massage og kropsterapi ? - Så glæder vi os til at dele ud af vores største passion    🌿

NATURLIG MAD FRA BUNDEN

Michael er uddannet kok og har en stor passion for det ægte italienske køkken. Hver dag henter Michael friske råvarer fra det lokale marked og laver sund, lækker frokost og aftensmad. Frisk pasta og ravioli er Michaels favoritter, men Antipasti, panini, salater, bruchetta og meget mere finder du også på den daglige menutavle, som ændrer sig efter sæsonens friskeste råvarer og Michaels fantasi.

Frokost: 20€ 

Aftenmenu 3 retter inkl. 1 glas vin: 30€

Lille frokost to-go: 15 €

Dagens simple ret: 20 €

KOM MED I KØKKENET

Vil du lære at lave frisk pasta og lækre italienske saucer fra bunden, så er du altid velkommen til at være med i køkkenet når din aftensmad skal tilberedes. Uanset om du er ny i et køkken eller øvet madentusiast, så er det italienske køkken altid en sjov og inspirerende oplevelse med helt friske råvarer og simple og lækre teknikker.

Det er altid gratis at deltage og lære lidt om madlavning.

Menu del giorno

Hver dag er menuen ny og altid med frugt, grønt, fisk og kød fra det lokale marked og de lokale butikker . Vi går ALDRIG på kompromis med kvaliteten og derfor kan du altid forvente lækker, naturlig og frisk mad hos Silenzio Italia.

Morgendagens menu står hver dag skrevet på tavlen og du kan altid ønske en personlig favorit, så længe årstiden og det lokale madmekka tillader det 

Hver morgen laves der lækre bananpandekager med frugt og nødder, friskbagte grovboller, friskpresset juice og vi kværner naturligvis også selv vores kaffebønner!

Til frokost kan der bestilles friske panini med tyndtskåret skinke og bøffel mozzarella eller spicy hjemmelavet tunsalat, store sunde salater eller en tallerken antipasti.

Skal du på stranden eller en tur ud at opleve det lokale toscana, kan du også altid få din frokost to-go. 

Velbekomme  🌿

KROPSTERAPI

 Mariah er uddannet både massør og kropsterapeut og har via sin passion for kroppen og sindet, arbejdet og behandlet klienter på sin klinik på Nørrebro i København, på DR for deres medarbejdere og via sin private klinik på Frederiksberg.

Behandlingen arbejder holistisk og du vil derfor helt naturligt få en større forståelse og indsigt i hvordan din krop og dit sind hænger sammen og påvirker hinanden.

60 min kropsterapi: 60€

MASSAGE

Ønsker du fuldstændig afslapning og blid massage til rolig og afslappende musik, skaber Mariah de perfekte rammer og sikrer at du glemmer både tid og sted for en stund. Du kan også få GuaSha ansigtsmassage som stimulerer, opløfter og detoxer huden med tilpasset olie og aromaterapi.

60 min massage: 60€

30 min GuaSha ansigtsmassage: 40€

YOGA

Mariah er uddannet yoga instruktør i Indien og har siden undervist i både Danmark, Italien, Tyrkiet og Thailand. Mariahs tilgang til yoga er autentisk, rolig og med fokus på at skabe ro i hver enkelt deltager. Hver morgen har du mulighed for at komme godt igang med dagen med aktiv flowyoga. Når solen går ned kan du, med yininspireret yoga og meditation, via lange bløde stræk, komme helt ned i kroppen og forberede din krop og sind på en lang og nærende søvn. Ønsker du et personligt og skræddersyet yoga program, så du efter dit ophold kan fortsætte med at hjælpe din krop i balance, laver Mariah i samarbejde med dig et guidet program og underviser dig i brugen heraf.

Morgenyoga eller aftenyoga og meditation: per person 15€ 

Personligt yoga program: 60€