Toscana Retreat

5 dages oplevelsestur

Oplev det bedste af Toscana

 

Silenzio Italia ligger nord for Rom helt ud til kysten i Toscana regionen, i byen Ansedonia, her kan du nyde roen i naturlige omgivelser, med udsigt til middelhavet, bjerge, vinmarker og olivenlunde. Halvøen Monte Argentario ligger lige ved siden af og byder på små charmerende havnebyer som Porto Santo Stefano og Porto Ercole.

Kører du en time ind i landet møder du de velkendte toscanske byer som brunello byen Montalcino og Siena der er kendt for sit årlige hestevæddeløb gennem byen. Men også mindre kendte perler som ostebyen Pienza og Bagno Vignoni der med sine termiske kilder er fyldt med historie og charme.

Vi anbefaler

 

Charmerende havnebyer

Når du er ankommet anbefaler vi dig at nyde din frokost hos Silenzio Italia - eller i en af de hyggelige havnebyer Porto Santo Stefano eller Porto Ercole. Begge ligger 20 minnuters kørsel væk.

 

Toscanske perler

Efter morgenmaden kan du tage en tur ind i landet og besøge nogle af de mange små og helt unikke toscanske byer. Brunello byen Montalcino, hvor du kan nyde en frokosttallerken med et udvalg af oste og pølser servet med et godt glas Brunello vin til.

Herefter kan du ligge vejen forbi Pienza eller Bagno Vignoni, som begge byder på smuk udsigt over toscanas bakkede landskaber.

 

terapeutisk og varm kilde

Tag en tur til Terme Di Saturnia, som er et naturfænomen uden lige. Den termiske kilde, der ligger smukt placeret mellem marker og bakker, har en konstant årlig temperatur på 38 grader. Vandet har et højt indhold af mineraler, som har terapeutiske egenskaber for huden.

Efter badeturen kan du passende køre op til byen Saturnia, hvor du kan nyde en dejlig frokost på én af de mange små resturanter der alle ligger på pladsen i byens midte.

I løbet af eftermiddagen/aftenen kan du bestille en afslappende kropsmassage, som et perfekt supplement til spadagen.

 

afslapning og strandtur

Brug en dag hos Silenzio Italia og nyd roen i én af havens hængekøjer og den lille gårtur til sandstrande så langt øjet rækker. Du kan også forkæle dig selv med en times afslappende kropsmassage eller komme med kokken i køkkenet og lave frisk pasta.

 

Lokal vinsmagning og markeder

15 minutters køretur væk ligger den hyggelige gård- og vinbutik La Parrina, her kan du smage på stedets egen produktion af ost, vin og italienske specialiteter. Bagefter kan du besøge vores naboby Orbetello, som har både ugentlige markeder, strøg med butikker og hyggelige cafeer og restauranter.

retreaen inkluderer

🌿 4 overnatninger i dobbeltværelse med egen balkon og havudsigt

🌿 Økologisk morgenmad alle dage

🌿 1 x frokost på den lokale vingård La Parrina 

 

huset

Har 5 gæsteværelser, 3 af dem med egen balkon. 2 badeværelser, som deles værelserne imellem.

Se flere billeder

mad

Huset har sin egen private kok, som tilbereder din morgenmad hver morgen. Du kan blandt andet glæde dig til friskbagte økologiske boller, Chiagrød m.m. Det er også muligt at bestille frokost og aftensmad de dage det ønskes.

Køkkenet bruger sæsonens lokale og aktuelle råvarer af høj kvalitet og er inspireret af det italienske.

Læs mere

Wellness

Hvis du under dit besøg trænger til afslapning og afstressning efter en lang oplevelsesrig dag, er det muligt at bestille wellness-kropsmassage eller mere dybdegående kropsterapi. Ligeledes er der tilbud om morgen og aftenyoga.

Læs mere

transport

Opholdet er eksklusiv transport.

Vi anbefaler at du bestiller dine flybilletter i god tid, så du er sikret den rette afgang til den bedste pris.

Find flybilletter

billeje

Det er et must at leje bil, for at kunne se og opleve Toscana.

Det er enkelt og billigt at leje bil i lufthavnen, det anbefales at bestille den hjemmefra. Prisen er omkring 80,- pr. dag.

Find lejebil

5 dages toscana retreat

Pris: 4.995,- for 2 personer i dobbeltværelse.