lokale oplevelser

VARM KILDE OG NATURSPA I TOSCANAS BAKKER

Den berømte varme kilde, Terme di Saturnia, ligger kun 50 km. fra Silenzio Italia I Ansedonia. Vandet i kilden er altid 37.5 grader varmt og kan både opleves som naturspa-ophold eller ved selv at hoppe i kilden længere ud i naturen.
Vandet er ekstraordinært rent og rensende for huden.

Se en video fra kilden her: https://youtu.be/CPXUcnyFA9k

HALVØENS SMUKKE KYSTBYER

Porto Sante Stefano og Porto Ercole ligger på hver sin side af halvøen Monte Argentario og begge helt ud til vandet. Der er ugentlige markeder i begge byer året rundt og altid mulighed for en lækker frokost ned til vandet.
Byerne ligger ca. 10 km fra hinanden og køreturen rundt om øen er i sig selv en storslået oplevelse, med vinmarker, klipper og azurblåt vand fra start til slut.

ISOLA GIGLIO PORTO

Vest for Monte Argentatio ligger øen Giglio Porto, med sine smukke farvede huse, krystalklare vand og ægte ølivsstemning. Hver dag med flere daglige afgange, kan man sejle en tur ud på øen fra Porto Santo Stefano.

DEN TYRRHENSKE KYST OG OMRÅDETS STRANDE

Silenzio Italia ligger placeret kun få hundrede meter fra den lange strandkyst og lige ud for halvøen Monte Argentario. Stranden er så lang som øjet rækker og med sandbund og helt klart vand, er det et perfekt sted til en morgensvømmetur.
Halvøen Monte Argentario har tre tænger, der fungerer som vej fra det Toscanske fastland. Disse tanger, der er mellem 30-200 meter bredde og 5-7 km lange, har alle smukke sandstrande der bestemt er at besøg værd.

Ø-GOLF PÅ MONTE ARGENTARIO

Med de grønneste fairways, bjergene som indhegning og det azurblå hav lige foran - er 18 huller et must hvis du til golf i de smukkeste omgivelser. Banen er i 2019 tilmed blevet den eneste golfbane i Italien med PGA licens.
Banen har åben året rundt og Green fee koster 80 euro.

https://www.argentariogolfresortspa.it/golf

DYKNING

Fra både Monte Argentario og Isola Giglio Porto, kan du komme ud at dykke i det smukkeste røde koralrev ud for begge øer. Kort herfra kan du også dykke ned til vragene ud for Giannutri Island, hvor mange historiske vrag stadig ligger den dag idag.

https://giannutri.info/en/the-wrecks-of-giannutri/

CYKELTURE FRA ANSEDONIA

Fra vores hoveddør hos Silenzio Italia, kan du cykle på en bilfri rute ud til Monte Argentario via den sydligste 7 km lange tange, hvor kun fyrtræer og strand eksisterer. På selve Monte Argentario er der både mulighed for bjergture på den vestlige del af øen og for mere flade ture mellem de to byer Porto Santo Stefano og Porto Ercole.

ORBETELLO

Er du til gågade med butikker i ægte italiensk middelalderstil, så er Orbetello, områdets største by, det rigtige sted at tage forbi. Orbetello er placeret på den midterste tange ud til halvøen Monte Argentario og ligger kun små 10 km fra Silenzio Italia.
Orbetello har hyggelige og autentiske restauranter og har grundet byens placering, med vand på begge sider, mange gode fiskerestauranter med fisk fra det lokale fiskeri.

VIN I VERDENSKLASSE

Der ligger flere glimrende vingårde både i Ansedonia og på Monte Argentario, men er du til en ægte italiensk vinoplevelse - er Brunello i Montalcino et fabelagtigt sted. Turen dertil på 1 god times tid er både smuk og hyggelig - og bedre vinoplevelse findes ganske enkelt ikke.

https://www.cellartours.com/blog/italy/top-10-best-brunello-di-montalcinos