Huset / kontakt

huset

 

  • Silenzio Italia ligger i Ansedonia ud til kysten og lige overfor halvøen Monte Argentario. (1,5 timers kørsel nord for Rom)
  • 5 dobbeltværelser, 3 af dem med egen balkon og havudsigt
  • 3 badeværelser
  • 350 meter til middelhavet og kilometer lange sandstrande
  • Overfor huset ligger de smukkeste havnebyer på halvøen Monte Argentario og bag denne, øen Isola Giglio Porto som blot er en lille sejltur væk.
  • Vi bor selv i huset og nyder at have gæster som sætter pris på ro, naturlig italiensk mad, massage, yoga eller vigtigst af alt - det smukke og charmerende Italien

    På gensyn i Ansedonia 🌿

 

KONTAKT

 

Mail: mm@silenzioitalia.com

Adresse: Via delle Gardenie 10 - 58015 Ansedonia

Mobil: 42 44 48 72 

Mød os

Mariah

Yogalærer & kropsterapeut

Mariah har undervist yoga i Thailand, Italien, Tyrkiet og i Danmark – og har med afsæt i en sjælfuld og nærværende tilgang til yoga, skabt ro og overskud for mange forskellige mennesker. Mariah er også uddannet massør, kosmetiker, spa- og kropsterapeut og har via sin egen klinik i København og sit arbejde på DR for deres ansatte - arbejdet med stressede mennesker fra mange brancher og i alle aldre. Mariahs tilgang til yoga såvel som kropsterapi - er rolig, faglig og dybdegående for både krop og sind. 

Michael

Kok og guide i det lokale madparadis

Efter en lang årrække som event- og salgschef, er Michael nu vendt tilbage til sin passion og baggrund som kok i det italienske køkken. Michael værdsætter simpel mad med lokale råvarer - og helst tilberedt i sit udekøkken i haven, eller på stranden over åben ild, med solnedgangen i baggrunden. Michael tager hver dag på det lokale marked og laver mad med dagens lækreste lokale udbud – hvorefter turen går forbi den lokale vinmand for at finde de bedste forsyninger med hjem til aftenens menu.

 

Nelly

tjener

Nelly - vores overtjener som aldrig holder pause. Nelly er altid på og sikrer at du får en aften fyldt med opmærksomhed, kærlighed og lynhurtig servering. Når du har Nelly som tjener, er du sikker på en dedikation så stor at kaster du en frisbee – henter hun også gerne den.

Milan

mundskænk

Milan - vores mundskænk med franske rødder og et italiensk madhjerte som sjældent har set sin ligemand. Milan er kendt for sin kærlighed til pasta og sit arbejde med madspild – og derfor går han aldrig hjem før han har spist alle rester op.