Transport t/r

VI HJÆLPER...

Vi er eksperter i at planlægge turer fra Danmark til Toscana – så lad os endelig hjælpe dig med din planlægning, billetbestilling og hvad der ellers dukker op af spørgsmål.

Du har altid mulighed for at sende os en mail, eller ringe til os med dine ønsker ift. datoer, budget, oplevelser eller andet – så sender vi dig lynhurtigt et helt uforpligtende forslag til rejsedatoer, billeje, rejseplan eller hvad du ellers skulle forespørge på. Det koster ingenting – og er udelukkende et forsøg på at gøre det nemt for dig at komme afsted.

FRA DANMARK TIL ANSEDONIA

De nærmeste lufthavne er Roms Fiumicino og Ciampino. Begge er meget billige rejsemål med fly og med flere daglige og direkte afgange fra Danmark.

Du kan flyve direkte året rundt fra København, hver eneste dag, med Norwegian, Ryanair og SAS og direkte i sommerhalvåret til og med oktober fra Billund.

Pris: fra 200 kr. - 1.000 kr. hver vej – afhængig af rejsedag, tidspunkt for booking og ønsket flyselskab. 

TRANSPORT FRA LUFTHAVN

Der kører direkte lufthavnsbus til vores naboby Orbetello fra begge lufthavne. Der kører direkte tog fra Roms hovedbanegård, Termini, til vores naboby Orbetello.

Pris: 8-10 euro

Tid: 85-100 min

Billeje

I Italien er billeje både meget tilgængeligt og billigt – så har du mulighed for dette, er det en nem og fleksibel måde at komme rundt i Toscana på. Det tager ca 90 min at kører til Ansedonia fra lufthavnene i Rom.

Pris: ca. 100,- pr. Der er fri km. ved billeje i Italien. Billigste leje kan bookes via rentalcars.com. Anbefalede selskaber er Avis og Europcar.